گوگل فایل

کافی نتی کامل برای تمام مردم ایران زمین.پشتیبانی: همه روزه از ساعت 8 صبح تا 10 شب. از طریق تلگرام پاسخگو هستیم. در صورت نیاز تماس بگیرید: 09380256574

اطمینان نماد اعتماد

اطلاعیه فروشگاه

به سایت گوگل فایل ناب خوش آمدید. مدیریت سایت با شماره 09380256574 از 8 صبح تا 10 شب پاسخگوی شما عزیزان است. به دلیل دسترسی نداشتن به صاحبان برخی از فایل ها، در صورتی که صاحب یک فایل یا فایل هایی از این فروشگاه هستید و از اینکه فایلتان در این سایت قرار دارد، ناراضی هستید، عنوان فایل را به شماره فوق، ارسال کنید تا در اسرع وقت، فایل مورد نظرتان حذف شود. چنانچه فایلی را خریداری کردید و از آن رضایت نداشتید، اطلاع دهید تا همان لحظه وجهتان برگشت داده شود. با تشکر

گزارش کارآموزی كنسرو سازي

گزارش کارآموزی كنسرو سازي

دانلود گزارش کارآموزی كنسرو سازي

فرمت فایل: ورد قابل ویرایش

تعداد صفحات: 73

 

 

 

 

 

فهرست

تاريخچه                                                  

قوطيهاي فلزي                                         

شستشوي گوجه فرنگي                                  

پاستوريزاسيون                                            

كارتن گذاري و انبار كردن قوطيها                       

ليست دستگاه ها و طرز كار آنها                        

پاستوريزاتورها                                            

فوندانسيون زير دستگاه ها                               

نا خالصيهاي آب و اثرات آن                             

روشهاي حذف عوامل ناخواسته از آب                  

بهداشتي و ضد عفوني كردن آب                       

اثرات كلر                                                

انواع روشهاي كلرينه كردن آب                          

نقش و اهميت تصفيه آب                               

تصفيه آب در كارخانه كنسرو قائمشهر                   

سيستم فاضلاب                                          

بخار آب در كنسرو سازي                                  

كيفيت بخار آب                                         

موارد كاربرد بخار آب در توليد رب                        

سيستم تخليه زباله                                        

بهداشت كاركنان                                        

خانه بهداشت                                           

قرنطينه                                                 

آزمايشگاه                                               

سيستم تهويه                                           

فرمولاسيون كلي محصول                               

انواع نمك                                               

اسيد هاي آلي                                           

شكل و ابعاد قوطي                                    

استاندارد هاي قوطي كنسرو                            

ليست دستگاه ها و طرز كار آنها                        

فوندانسيون زير دستگاه                                  

تعيين قليائيت                                            

PH آب                                                

بازرسي قوطيها پس از باز كردن                         

آزمايشها و ارزيابي حلب ورق                            

كنسرو سازي                                            

تاريخچه كنسرو سازي                                     

مراحل تهيه كنسروماهي                                

سكوي تخليه                                             

آماده سازي اوليه ماهي                                

اتوكلاد                                                  

كمترل كيفيت ماهي                                     

اندازه گيري اسيد چرب آزاد                               

آزمونهاي ميكروبيولوژي                                 

حد مجاز آلودگي هاي ميكروبي ماهي                   

فساد در قوطي هاي كنسرو ماهي                     

روش گرم خانه گذاري                                   

فساد شيميائي كنسرو ماهي                             

مشكلات تكنيكي در تهيه كنسرو تون                    

اندازه گيري                                              

آزمونهاي لاك قوطي                                  

آزمونهاي ورق قوطي                                  

راندمان توليد كنسرو ماهي                              

 

تاریخچه:

نخستین کارخانه کنسرو سازی در کشور بوده و در سال   1311هجری شمسی تاسیس ودر سال 1321اولین بهره برداری آن شروع گردید.                                                            

این کارخانه از زمان تاسیس در مجموعه کارخانجات    نساجی،کنسرو های سابق تحت نظر شرکت سهامی کارخانجات ایران اداره می شد.

از سال1346به شرکت سهامی کارخانجات اتکاواگذار گردیدو از آن زمان تا کنون تحت نظر کارخانجات اتکا اداره می شود.

 

قوطیهای فلزی

بخش کنترل کیفی (کنترل مواد اولیه،کنترل حین فرایند،کنترل محصول تمام شده و...)

آزمونهای کنترل کیفیت گوجه فرنگی های دریافتی(بریکس،درصد افت و...)

آزمونهای کنترل کیفیت آب مصرفی(قلیانیت،سختی،و...)

آزمونهای کنترل کیفیت مربوط به کلر

آزمونهای کنترل کیفیت قوطیهای فلزی(تورم قوطی،نشست قوطی،ضخامت قلع و...)

بازرسی قوطیها پس از باز کردن

مراحل ساخت رب گوجه فرنگی :

در20ساله اخیر اصلاحات زیادی روی دستگاه های تولید رب گوجه فرنگی صورت گرفته است ولی در مجموع ترتیب عملیات تولید در تمام کارخانجات رب شبیه بوده و شامل فازهای زیر است :


اشتراک بگذارید:


پرداخت اینترنتی - دانلود سریع - اطمینان از خرید

پرداخت هزینه و دریافت فایل

مبلغ قابل پرداخت 3,000 تومان
کدتخفیف:

درصورتیکه برای خرید اینترنتی نیاز به راهنمایی دارید اینجا کلیک کنید


فایل هایی که پس از پرداخت می توانید دانلود کنید

نام فایلحجم فایل
KAR-955_631424_3261.zip131.5k